BIJ BOURGONDISCH

Welkom bij ons splinternieuwe pop-up restaurant “BIJ BOURGONDISCH”. Bij Bourgondisch staat ontmoeting voorop en is veiligheid een voorwaarde. Gasten zijn van harte welkom voor koffie en huisgemaakt appel crumble, een gezonde tonijnsalade op vers desem brood, borrels & bites met een verfrissende gin & tonic, of een casual diner onder het genot van heerlijk glas biologische Pinot Grigio. 

Verbreed je horizon...

Van begin juli tot en met eind augustus vindt de Bossche Zomer plaats, waarmee op een bijzondere manier een zo normaal mogelijke zomer gecreëerd wordt voor de inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. “Een zomer in eigen stad”
 
In het ruim opgezette ‘kwartier’, naast het strandje in de Groote Wielen kunnen Bosschenaren elkaar na maanden thuis zitten, eindelijk weer veilig ontmoeten. Aan het water plaatst Bourgondisch Genieten het nieuwe pop-up restaurant met gedeeltelijk overdekt terras, waarbij men een prachtig uitzicht heeft over de Groote Wielen Plas.
 
Vanaf woensdag 8 juli opent Bourgondisch Genieten het terras van het nieuwe pop-up restaurant “BIJ BOURGONDISCH”. Dagelijks mogen wij jullie verwelkomen tussen 10:00 en 22:00. Bij “Bij Bourgondisch” staat ontmoeting voorop en is veiligheid een voorwaarde. Gasten zijn van harte welkom voor koffie en huisgemaakt appel crumble, een gezonde tonijnsalade op vers desem brood, borrels & bites met een verfrissende gin & tonic, of een casual diner onder het genot van heerlijk glas biologische Pinot Grigio. “Bij Bourgondisch” is een feit!

Onze menukaart...

reserveren?

Willen jullie zeker zijn van een mooi plekje bij ons op het terras of deelnemen aan een van onze smakelijke thema-avonden? Reserveer dan nu online. Om iedereen een kans te geven om te kunnen genieten van ons terras is het mogelijk om een tafel gedurende 2 uur te reserveren (m.u.v. de thema-avonden). Vanzelfsprekend zijn bij BIJ BOURGONDISCH ook de Coronamaatrdegelen van kracht. Wij bieden de mogelijkheid om tot en met 6 personen uit het zelfde gezin aan een van onze familietafels plaats te nemen. Tot snel!

Reserverings-formulier.

Aanvraagformulier.

Pop-up bij jullie op locatie?

BIJ BOURGONDISCH
Ons pop-up concept kan op verschillende manieren ingezet worden. Informele borrels, presentaties, workshops, festival bruiloften, lunches en diners met wereldse streetfood-gerechten van bijvoorbeeld de keramische BBQ smoker. Heerlijk relaxed borrelen en lekker ongedwongen met collega’s, relaties of vrienden genieten, op een door jullie uitgekozen locatie.

Stretch-tent
Maakt u zich geen zorgen over kou of regen. BIJ BOURGONDISCH is deels overdekt met een stretchtent met warmtepalen die zorgen voor de warmte. Er zijn toiletten, een gezellige container-bar, een culinaire container-keuken en voldoende stoer meubilair voor een borrel, lunch of informeel diner aanwezig.

Locatie
De overdekte oppervlakte is circa 180 m2 en het zonnige terras kan uitgebreid worden met nog eens 60 m2. Door de flexibele inrichting is de locatie geschikt voor groepen van 50 tot 200 personen. 

Offerte aanvragen
Hebben jullie de sfeer van ons nieuwe pop-up restaurant al eens mogen proeven, of lopen jullie warm van alle gezellige beelden die jullie langs zien komen? Wij komen maar al te graag ons restaurant bij jullie op locatie opbouwen! In het contactformulier hiernaast kunt u gemakkelijk een offerte op maat aanvragen. Tot snel!

Aanvraagformulier.