FEESTDAGEN 2019
Previous
Next

Ben jij klaar voor een nieuwe blik op catering met creative presentatie en een totale versbeleving?

Kunnen wij helpen?

Ook deze winter staat Bourgondisch Genieten helemaal klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met bijzondere foodcon- cepten en écht lekker eten. We houden van verrassen en pakken tijdens de wintermaanden graag uit met herkenbare gerechten en feeste- lijke catering. Bekijk hieronder een paar con- cepten van ons ter inspiratie voor je volgende winterevenement. Uiteraard maken we graag met jou een passend foodconcept op maat.

bourgondisch kerst diner

Kerstdiners: het moment om goed uit te pakken en daarmee je werknemers te laten zien dat jullie een jaar hard werken graag belonen. Laat jezelf en je collega’s dit jaar verrassen met het bourgondische kerstdiner. Zowel met verfijnde gerechten als bijzondere aankleding zullen we de gasten in de watten leggen. Geen kerst- clichés, maar lekker gezellig genieten van de tot in de puntjes verzorgde gerechten en service.

winters buffet

Of het nou goede relaties zijn of je fijne colle- ga’s: iedereen is familie. Met de winter creëren wij het saamhorigheidsgevoel onder het genot van een uitgebreid winters buffet. Fijne stamp- potjes, wildstoof, soepen en stoofpeertjes… van de gedachtes aan al de lekkere gerechten die wij mogen gaan bereiden worden wij al warm. Deze winter proef je niet alleen eten en drinken dat goed smaakt, maar ook goed doet.

winterfestival

Het beste bewaren we tot het laatst. Het jaar afsluiten of het nieuwe jaar beginnen kan natuurlijk ook met een spetterend feest. Of het nou voor 50 of 5.000 man is, wij organiseren met plezier een onvergetelijk winterfestival. Met verschillende foodstands, barren en passende muziek maken we het feest compleet. We gaan graag samen om de tafel om te kijken hoe we jullie wensen het beste kunnen verwezelijken.

workshops

Wanneer het buiten langzaam kouder wordt en het vroeger donker is breekt de winter aan. Het verheugen op de culinare kerstdagen kan beginnen. Het kerstfeest, waar samenkomen met familie en vrienden centraal staat en feestelijk koken niet alleen de rode draad is maar ook een zeer welkome smakelijk bijkomstigheid. Samen met onze smaakmakers ga je onder het genot en het verhaal van de bijpassende wijnen van onze sommelier aan de slag met jullie kerstdiner. Wat kunt u verwachten:

  • Ontvangst met koffie, thee, fris en amuse
  • Bijpassende wijnproeverij bestaande uit 2 wijnen per gang met uitleg van onze sommelier
  • Culinair 5 gangen-kerstdiner met seizoens-producten
  • Prijs €79,00 incl.

winter barbecue

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde barbecue bij jullie op locatie? Wij komen maar al te graag onder het genot van een glaasje gluh- wein en een knetterende vuurkorf onze pro- ducten gaar stoken. Samen met verse salades, brood, lekkere smeersels en een winters dessert van de barbecue komen we de avond wel door!

foodtruck

Vuurkorven, erwtensoep, dennenbomen en lekker je handen opwarmen aan een kop war- me chocolademelk of gloeiende glühwein. Met onze hippe foodtruck verzorgen we verschillen- de gerechtjes en dranken bij jullie voor de deur. Een lekkere snelle hap voor de gezelligheid en dan weer warm terug naar binnen.