Workshops

van bedrijfsuitje tot personeelsdag

Geniet van de gezelligheid samen met vrienden, collega’s en enthousiaste mede-Bourgondiërs tijdens onze workshops en leer samen “het geheim van de chef” door heerlijke originele gerechten te bereiden. Je gaat zelf, onder het genot van een begeleidend drankje, aan de slag samen met onze ‘smaakmakers’ en bereidt en proeft aan de hand van recepturen een divers aantal gerechten.

De workshops vinden plaats in onze prachtige kookloods in Rosmalen, de locatie voor een culinaire activiteit met een groep vrienden, collega’s of relaties in de omgeving ’s-Hertogenbosch.

Allereerst laten we u in vogelvlucht kennis maken met ons cateringbedrijf Bourgondisch Genieten. U krijgt een kijkje achter de schermen en laten u zien wat Bourgondisch Genieten u, naast onze workshops, op locatie kan bieden. Hierna kunnen de mouwen worden opgestroopt voor het echte werk!

Onze smaakmakers leggen het menu en de bereidingswijze uit aan de groep onder het genot van een aperitief. De taakverdeling wordt in afstemming met elkaar gemaakt. Er wordt gewerkt met verse (seizoens)producten. Of u nu een uitgebreid 4-gangendiner wilt leren bereiden, amuses wilt leren maken of een luxe BBQ wilt leren bereiden, voor ieder wat wils.

Het bereiden van de gerechten van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de workshop, zodat iedereen actief meedoet. Wanneer de voorbereidingen zijn getroffen, kunnen alle deelnemers aan tafel om het resultaat te proeven! Iedere groep serveert/presenteert vol trots het gerecht dat zij gezamenlijk bereid hebben.

De workshop is een leerzame, maar vooral leuke activiteit die u bijvoorbeeld kunt doen met collega’s als teamuitje, met kookvrienden of tijdens een familiedag. De Kookloods van Bourgondisch Genieten onderscheidt door haar omvang en de manier van werken aan de kookeilanden.

kies uw workshop

TASTE OF ASIA

Ook helemaal dol op de Aziatische geuren en smaken? Ga tijdens de Aziatische kookworkshop aan de slag met koriander, citroengras, kokos en rode peper. De heerlijke smaakmakers van de Aziatische keuken. Een heerlijke Thaise Tom Ka Kai soep, de bekende viskoekjes (Tod Man Pla) of een botermalse Indonesische rendang bereiden. En dan die krachtige rode curry gemaakt in de vijzel. Lekker en supergezond.

Workshop data:
najaar 2018
of op aanvraag

DE SMAAK VAN HET SEIZOEN!

Zin in het voorjaar? De lente hangt weer in de lucht en het wordt tijd voor meer kleur en vrolijkheid in de keuken.Met frisse lentegroenten, lichte en lekkere gerechten.Groenten en fruit, maar ook vis en wild komen het beste tot hun recht in het juiste seizoen.
Samen aan de slag: snijden, proberen, koken, proeven en genieten van heerlijk eten.Uiteraard koken we altijd met producten van het seizoen, verse kruiden, zo puur mogelijk!

Workshop data:
najaar 2018
of op aanvraag

VLAM IN DE PAN!: MEDITERRANE KEUKEN

In deze workshop zijn de allerlekkerste gerechten uit de mediterrane keuken verenigd. De mediterrane keuken staat voor eenvoud en pure ingrediënten, en dat proef je!

Met deze workshops maak je kennis met de diverse wereldkeukens en recepten. Zelfgemaakte pasta’s, tomatensaus en Italiaanse desserts, heerlijke visgerechten, een spicy paella of een Provençaals Frans gerecht!

Workshop data:
najaar 2018
of op aanvraag

OUTDOOR COOKING: BBQ WORKSHOP…

Niets haalt smaak meer naar boven dan barbecueën. De volle smaak van rundvlees, de zilte sappigheid van zeevis, de natuurlijke zoetheid van groenten. De rook en de schroeilucht die bij barbecueën horen, dragen bij aan een volheid van smaak die anders nooit wordt bereikt. Een fijn of gezellig moment met vrienden, familie of collega‘s. Een feestje buiten of binnen, wij verzorgen uw barbecue met een culinaire toets!

Bij de workshops besteden we aandacht aan het verschil tussen grillen, high and fast en low&slow barbeque, tijd en temperatuur, voorbereiding en verschillende marinades en dressings.

Workshop data:
najaar 2018
of op aanvraag

Bestelformulier workshop

meer informatie

Onze kookloods biedt plaats aan 8 tot maximaal 30 personen. Indien er voor een workshop minder dan 8 deelnemers zich aanmelden dan bestaat er een kans dat de workshop deze dag niet doorgaat. We informeren je hier altijd zo vroeg mogelijk over. Je kunt dan of je geld terug krijgen of je deelname doorschuiven naar een andere datum.

De workshops zijn leerzame, maar vooral leuke activiteiten die u bijvoorbeeld kunt doen met collega’s als teamuitje, met kookvrienden of tijdens een familiedag.

Tijden: Workshops starten om 18:30 en duren gemiddeld 4,5 uur. Zondagmiddag starten de workshops om 16:00 uur.
Data: De workshops vinden plaats op doordeweekse avonden en zondagmiddagen.
Prijs: €55,- per persoon (inclusief BTW).

HEEFT U NOG VRAGEN?
Heeft u nog meer vragen, of bent u toch nog niet volledig overtuigd, neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06 – 34 13 12 58

het bestelformulier

Voor hoeveel personen wilt u een workshop-plek reserveren?

Voor welke workshop wilt u reserveren?

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Cadeaubon-code verzilveren: