Vlam in de pan: onze 2017-2018 kookworkshops zijn nu te boeken..!


Vlam in de pan: onze 2017-2018 kookworkshops zijn nu te boeken..!

De zomervakanties zitten er weer op! Geen nood, wij nemen u nog graag even mee naar die heerlijke smaken en gerechten van de populairste vakantielanden. Beleef een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige avond door samen de keuken in te gaan. De 2017-2018 workshops in onze kookloods staan eindelijk online! Kom genieten en leer van onze smaakmakers tijdens de diverse leerzame workshops.

We hebben weer een volle agenda met kookworkshops en kookcursussen. Heeft u zin in een kookcursus Mediterranee? Heeft u meer zin om juist in het wildseizoen met diverse wildproducten aan de slag te gaan? Of  komt de stress voor het kerstdiner nu alweer opzetten? Reserveer dan nu een van onze workshops en laat u inspireren tijdens een van onze workshops.

Onze agenda is gevuld met diverse kookworkshops waarvoor u individueel kunt inschrijven, samen met uw vriend(in) of met een groep! Ontdek ons aanbod en plan een gezellige avond op een van de vastgestelde data in onze agenda. Gaat u voorkeur uit naar een privé-kookworkshop voor uw eindejaarsafsluiting van uw bedrijf, of wellicht een creatieve invulling van uw familiedag of vrijgezellenfeest? Neem contact met ons op indien u interesse heeft in een custom-made workshop voor bedrijven en groepen. Dit kan via email of door te bellen met +31 (0)6 34 13 12 58.

Wist u dat wij in de maand december diverse kerst inspiratie kookworkshops organiseren waar we u klaarstomen  voor het bereiden van een fantastisch kerstdiner. U kunt ontspannen de feestdagen tegemoet!

Wanneer gaat u de uitdaging met uzelf aan?

 

+ There are no comments

Add yours