Organiseer uw bedrijfsborrel bij u op locatie of op één van onze locaties!


Organiseer uw bedrijfsborrel bij u op locatie of op één van onze locaties!

Zodra de eerste zonnestralen in Nederland zichtbaar zijn, gaan de gedachten alweer uit naar hét moment dat de koffers weer gepakt mogen worden voor een heerlijke vakantie. Maar voordat het zover is, organiseert u natuurlijk eerst nog een goed verzorgde borrel met uw collega’s, eventueel in combinatie met outdoor-cooking, een heerlijke bourgondische barbecue of andere culinaire invulling. Gewoon om uw personeel te bedanken, terug te kijken op de eerste helft van het jaar en vooruitblikkend op de mooie projecten die komen gaan.

Wij denken graag met u mee over de juiste invulling voor uw bedrijf.  Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal gevarieerde arrangementen samengesteld, welke wij passend maken bij uw wensen. Wij ontzorgen u volledig culinair, maar zeker ook op het gebied van inrichting, entertainment en gastvrije medewerkers. De arrangementen zijn te boeken op verschillende locaties, of op uw eigen locatie welke we volledig voor u kunnen (her)inrichten.

Enthousiast geworden? Bezoek voor meer informatie onze website www.bourgondischgenieten.com en laat u inspireren voor uw bedrijfsborrel!

Genieten van een heerlijke lunch met uw collega’s? Gezamenlijk lunchen is immers toch het gezelligst! Een lunch en een lunch zijn twee verschillende dingen. Bourgondisch Genieten serveert een lunch die naadloos aansluit bij het seizoen en natuurlijk bij de wensen die u kenbaar maakt. Of een lunch altijd eenvoudig moet zijn? Wij denken van niet. Bourgondisch Genieten serveert u vol passie een lunch van zeer hoge kwaliteit. Natuurlijk kunt u uw medewerkers kant-en-klaar broodjes voorschotelen, maar hoe leuk is het als er ter plekke nog iets aan moet gebeuren. Een ter plekke klaargemaakte desemboterham met carpaccio en truffelmayonaise, een vers bereid ambachtelijk soep, origineel gepresenteerd, of een broodje met een van onze huisgemaakte salades? Dat ziet er vers niet alleen nóg beter uit, maar overtreft elk smaakgevoel.

Mag het extra feestelijk worden?
Wij draaien onze hand ook niet om voor een viergangen lunch!

Bourgondisch Genieten verzorgt een onvergetelijke dag met verfrissende (speciaal)bieren, biologische wijnen en frisdranken vanuit een stoere branweerbus die is omgetoverd tot bar. Smaakvolle gerechten door onze chefs met passie bereidt vanuit verschillende “stations” en altijd sfeervol door bijpassende aankleding & meubilair. Kom gezellig onbeperkt proeven van internationale en authentieke streetfoodgerechten zoals pulled pork sandwiches, fish & chips, satay’s en de Duitse variant op de pizza: flammkuchen! Eén en al gezelligheid op een locatie volledig door ons ingericht met bijpassend meubilair, eventueel een stretchtent, prikkabelverlichting en toffe muziek! Kortom, de ideale manier om in een informele en losse sfeer uw collega’s, zakenrelaties of klanten te verwelkomen. Het festival kan zowel binnen als buiten plaatsvinden of zelfs binnen én buiten.

Benieuwd naar ons volledige assortiment? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wat is het lekkerst in de zomer? Juist, die barbecue aan! Barbecueën met Bourgondisch Genieten is een culinaire beleving! De BBQ catering menu’s van Bourgondisch Genieten zijn zorgvuldig samengesteld met bijzondere, verse en huisbereide gerechten waarvan iedereen kan genieten. Gefascineerd zullen u en uw collega’s toekijken hoe wij met eerlijke producten de gerechten vers staan te bereiden en uw genodigden uitleg geven over de verschillende soorten bereidingen. Van malse spareribs, juicy burgers tot vegetarische hoogstandjes, er is voor ieder wat wils.

Of u nu een volledig verzorgd diner vanuit onze mobiele steigerhouten buitenkeuken wenst, een selectie mooi opgemaakte BBQ-bites of een heerlijk BBQ-buffet, onze smaakmakers maken er iets bijzonders van.

Nodig jij je zakenrelaties of collega’s uit, dan zorgen wij voor de rest!

+ There are no comments

Add yours