Kennismaken

EvenKennismaken

Bourgondisch Genieten is geboren vanuit de waardering voor lekker en eerlijk eten. Op jonge leeftijd ontwikkelde Luuk Sluijter al een passie voor koken en gastheerschap. Na het afronden van zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag heeft hij inspiratie opgedaan in onder andere New York, Londen, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië.

Hierbij heeft hij zijn bourgondische roots echter nooit uit het oog verloren en hij heeft hard gewerkt om van zijn passie zijn beroep te kunnen maken. Samen met zijn team zorgt hij, ongeacht de wensen, dat het een culinair succes wordt.

Wij streven naar maximale kwaliteit in onze culinaire dienstverlening. Zowel het gebruik van de beste ingrediënten gecombineerd met de juiste bereidingswijze en onze creatieve presentatie dragen hieraan bij. Al onze gerechten zijn ambachtelijk bereid en huisgemaakt. Heeft u speciale wensen, een dieet of allergie? Geen probleem! Wij kunnen wij het aanbod zo samenstellen en aanpassen dat het voldoet aan uw verwachtingen.

Onze mobiele keuken en bar van steigerhout vormen een ware eyecatcher die direct zorgen voor een bijzondere sfeer. Onze uitstraling ziet er al bijzonder uit maar het gaat natuurlijk om wat we serveren! Uniek bij Bourgondisch Genieten is onze aanpak van live-cooking: genieten van heerlijke ambachtelijke gerechten, ter plekke vers en eerlijk bereid terwijl u meekijkt.

Met onze originele uitstraling en verfrissende blik op catering biedt Bourgondisch Genieten een smakelijke invulling voor zowel het eten maar zeker ook het drinken tijdens uw evenement. Want wat is er nu makkelijker dan de culinaire invulling en het drankarrangement volledig op elkaar te hebben afgestemd? Grootschalig, kleinschalig, eenmalig of terugkerend.

Wilt u een evenement organiseren? Wij gaan deze uitdaging graag met u aan, zodat u de rust en vrijheid krijgt om te genieten!

“Ons totale jubileum-evenement was tot in de puntjes geregeld door Bourgondisch Genieten. Van smakelijke producten, een prettige ambiance tot heerlijke wijn, top!” – Ans van de Wetering – Kaatsheuvel

Onze werkwijze

onzewerkwijze

Bourgondisch Genieten focust op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit en een personal touch.

Met passie streven wij ernaar om van elk evenement een bijzonder moment te maken. Ons plezier in het werk is de basis voor onze bijzondere culinaire dienstverlening.

Wij willen maar een ding: onze gasten ontzorgen en laten genieten van een ultieme versbeleving.

Uw evenement organiseren wij graag in samenwerking met u. Of dat nou gaat om de totale verzorging van uw event, de culinaire invulling of enkel een drankarrangement, wij leveren de service die op dat moment het beste bij uw aanvraag past! Tevens kunnen wij een professioneel team van gastheren en gastvrouwen verzorgen.

Voorafgaand aan het evenement worden uw wensen uitvoerig besproken tijdens een vrijblijvend gesprek. Nadat al uw wensen duidelijk op papier staan wordt een offerte op maat aangeboden. U stelt zelf uw assortiment samen, zo maken wij voor ieder budget een passend voorstel. Tevens bepaalt u ook de stijl van de culinaire invulling.

Niets is zo belangrijk als de eerste indruk van uw gasten en dat betekent naast ons ‘oog voor detail’ dat we ruim op tijd gereed zijn om de vroege vogels te verwelkomen.

Van exclusieve catering met geraffineerde gerechten tot een Outdoor Cooking evenement, Bourgondisch Genieten brengt de juiste beleving naar uw bedrijfsfeest of evenement.

“Bourgondisch Genieten doet zijn naam eer aan. Zorgeloos onze bedrijfsbarbeque laten verzorgen. Heldere afspraken, keurige service.” – Lia Valk – B&A Architecten, Eindhoven

Waar we voor staan

waarwevoorstaan

De mogelijkheden bij Bourgondisch Genieten zijn eindeloos! Ons motto luidt: ‘Alles is mogelijk, en wat niet mogelijk is maken we mogelijk’. Ons doel is om u op uw bruiloft, bedrijfspresentatie of ander bijzonder evenement een sublieme ervaring te laten beleven, waarbij het thema van uw bijeenkomst of DNA van uw bedrijf centraal staat. Van exclusieve fingerfood tot een bourgondisch buffet: wij blijven u verrassen….met smaak!

Onze visie op catering heeft verschillende dimensies: culinair genieten, optimale beleving, gastvrijheid, vers, gezond en ontzorgen.

Wat houdt ontzorgen in? Dat we klanten al het werk uit handen nemen! Optimale dienstverlening en waar mogelijk ook aanvullende diensten regelen.

Deze kernwaarden spelen niet alleen een rol tijdens uw evenement, ook de fase voorafgaand aan het evenement vinden wij minstens even belangrijk. Het plannen van uw evenement is een hele klus waar veel bij komt kijken. Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en deze vertalen in een totaalconcept is een belofte die wij graag waar maken. U kunt de volledige organisatie aan ons overlaten. Van de locatie, inrichting & decoratie tot de (tent)accommodatie.

“Een 60-jarig jubileum is natuurlijk niet niks. In een persoonlijk gesprek heeft Luuk ons kennis laten maken met de mogelijkheden van Bourgondisch Genieten. Vanwege het weer is er zelfs “last-minute” nog een grote tent geregeld!” – Fred de Beer – Rosmalen

Klanten aan het woord

klantenaanhetwoord

“Het team van Bourgondisch Genieten heeft voor ons en al onze gasten een onvergetelijke avond neergezet in het Achterhoekse coulissenlandschap. Voor 150 man borrel, diner en feestavond gevuld met de beste lekkernijen en niet te vergeten de Gin-tonic bar waar de jeugd en menig oudere alle verschillende variaties van geproefd hebben.

Luuk en zijn team hebben ons met hun enthousiasme, perfecte samenwerking en professionaliteit werkelijk bourgondisch laten genieten. De vele bedankjes bevestigden dit zonder uitzondering.”

– Coen en Caroline.

“Ook de leuk opgezette Gin-tonic bar was een daverend succes. De jeugd en menig oudere hebben allerlei heerlijke variaties kunnen proeven!” – Coen en Caroline – Laren