Beer, Burgers en Wine in een bijzondere sfeer


Beer, Burgers en Wine in een bijzondere sfeer

ROSMALEN – Het kan u bijna niet ontgaan zijn dat er in het weekend van 8, 9 en 10 april iets grandioos gaat gebeuren op de Driesprong. Ditmaal geen Rosmalen Mix, maar Rosmalen Avenue! De modemix in een nieuw sfeervol jasje. Natuurlijk blijven de vertrouwde elementen, zoals de modeshows en de koopjeshal, maar dit jaar is niet alleen maar kijken en neuzen, maar vooral beleven!

Na zo veel jaren Rosmalen Mix werd het tijd voor vernieuwing. Een keer wat anders, wat meer en wat nieuws met de vertrouwde elementen van altijd. Vooral qua sfeer wordt het een geweldig evenement. Dat begint al met de tent. De grote witte van vorig jaar komt niet meer terug. In plaats daarvan komt er een sfeervolle spiegeltent. Aan de buitenkant is het al een heel ander gezicht. De entree is voorzien van een rode loper en mooie verlichting. En eenmaal binnen is het bijna nog mooier. Denk aan veel hout, glas-in-loodramen en gezellige zitjes. Kortom: alles voor een bijzonder gezellige ambiance. In het midden van de tent wordt er live gekookt. Bezoekers kunnen genieten van een hapje, drankje, burgertje en fingerfood. Daarnaast is er op vrijdag- en zaterdagavond geweldige muziek.

Live-cooking

Rosmalen Avenue begint met een winkeliers- en ondernemersavond. Alle ondernemers van Rosmalen zijn welkom om in een ontspannen sfeer kennis met elkaar te maken. De entree hiervoor 25 euro en hiervoor krijgen bezoekers maar liefst tien consumptiebonnen. In te zetten voor een drankje, maar ook voor allerhande hapjes. De avond start met rustige muziek, zodat er genoeg tijd is om elkaar te leren kennen. Daarna gaat het volume omhoog en mogen de voetjes van de vloer. Een geweldig feest om bijvoorbeeld met het personeel te vieren. Het gehele weekend zal culinair ondersteund worden door Bourgondisch Genieten! Dus ook op de vrijdagavond al. Rosmalenaar Luuk Sluijter speelt een echte thuiswedstrijd met Live-Cooking! Hij is met zijn bedrijf Bourgondisch Genieten inmiddels een begrip in de wijde omtrek. Na het afronden van zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag heeft hij inspiratie opgedaan in onder andere New York, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië. Samen met zijn team van enthousiastelingen staat hij klaar om de bezoekers kennis te laten maken met zijn visie op een bourgondische beleving.

Modeshow

Ook de zaterdag belooft een geweldige dag te worden. Zoals elk jaar is er ook nu weer een flinke uitverkoop van de Rosmalense winkeliers. Er zijn dit jaar maar liefst tien deelnemers: Hema, Wear-it, Only for men, Kenza, Sport 2000, Etos, Soeteliefs, Twice, Florence en Moonen schoenen. Sla je slag tussen tijdens deze gezellige bazaar. ’s Avonds is het tijd voor weer een feestavond, maar nu voor iedereen. De driekoppige, deels Engelse band zal komen optreden. Ze zijn al jaren een vast gezicht op de zwarte cross, ze staan al jaar in jaar uit in ontelbare feesttenten door binnen en buitenland en hebben zelfs twee maal gespeeld als hoofd act in een uitverkocht Ahoy!
Zondag is er zoals vanouds de modeshow, maar dan natuurlijk ook in een nieuw jasje! Er zijn nieuwe deelnemers, een vernieuwde catwalk en spectaculaire acts. Ook zijn er diverse samenwerkingen tussen de ondernemers en winkeliers. Wat dat betekent zult u zondag 10 april kunnen zien. Een lust voor het oog in ieder geval! Natuurlijk zijn de winkels deze zondag ook gewoon geopend, dus ook tussen de modeshows door is er genoeg te beleven.

Tot ziens op Rosmalen Avenue!